Hirdetés

Richard Burns Rally itinerek

|

A Warthog egyik munkatársa érdekes dolgokat árult el a mindenki által tárt karokkal várt Richard Burns Rallyról. Ez az érdekesség a navigáló rendszer részletezését rejti magában. A Rally Thorpy például kiváló szimulátor volt, ám a mitfárer személyében egy igen szófukar kellemetlen alakkal volt dolgunk. Ha ugyan nem is egy Nicky Grist, vagy Phil Mills fog mellettünk élőben ülni, nagyon jó navigálással lesz dolgunk. Ahogyan azt illik, idővel a kérdéses kanyar előtt tájékoztatást kapunk arról, a lehető legrészletesebben. Milyen szögben kanyarodjunk, ne vágjuk le a kanyart, visszafordító és még sok hasonló. Arról is információt kapunk, ha víztócsa következik, ugrató, vagy bármi veszély, mondjuk ugrabugráló kenguruk, gazellák (reméljük ilyen is lesz :)). Nézzük meg, hogyan fog ez kinézni: *start* 100 *szünet* K Right Don't Cut 60 *szünet* Flat Left into Fast Right Long 80 *szünet* Medium Right Tightens into Fast Left Narrows 150 *szünet* Keep Left over Crest 60 *szünet* Easy Left Cut Keep Right over Jump 100 *szünet*. Thanks BH Motorsports

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)