Hirdetés

Rick Goodman visszatér!

|

Az Ensemble Studios egykori alapítója, az Empire Earth atyja a Games for Windows magazin szerint meglepetésre készül.

Hirdetés

Hosszú idő telt el azóta, hogy az említett dizájner cége, a Stainless Steel csődbe ment. Pedig az első Age of Empires munkálataiban is nagy szerepet vállaló Rick stúdiója olyan címeket tett le az asztalre, mint az időközben sorozattá bővült Empire Earth (Elsők között vállalta fel a 3D-s megjelenítést.), az Empires: Dawn of a Modern World és a Rise and Fall: Civilizations at War, melynek fejlesztését félbehagyták, s végül a kiadó (Midway) egy belső csapata fejezte be.
A stratégiák rajongói tehát örülhetnek, hiszen Rick új játékon dolgozik, mely PC-re készül (Games for Windows), s egy fiatal csapat segíti ebben a munkában.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)