Hirdetés

Ride 3 - csúszik a megjelenés, de jött egy új trailer

|

Néhány héttel később tehetjük rá a mancsunkat a Ride 3-ra, de a legújabb előzetes alapján úgy tűnik, megéri várni.

Hirdetés

Nem tudom mekkora népszerűségnek örvendenek a motoros versenyjátékok, de a Milestone nagyon ragaszkodik a Ride szériához, úgyhogy valószínűleg ennek a műfajnak is megvan a közönsége.

Hirdetés

Eredetileg november 9-én jött volna a Ride 3, a stúdió azonban bejelentette, hogy kénytelenek a rajtot kicsit elcsúsztatni, így mindhárom platformon 3 héttel később, november 30-án bőgnek majd fe a motorok. A srácok most egy trailerben mutatják meg, mi mindenre számíthatnak azok, akik tudnak várni november végéig:

A felhozatal kifejezetten jónak tűnik, már csak az a kérdés, a játékmenet is tudja-e hozni azt a szintet, amit a rajongók elvárnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)