Hirdetés

Ride - csúszik az Xboxos rajt

|

A Milestone motoros játékának megjelenése sem lesz zökkenőmentes, így sajnos nem rajtolhat egyszerre a Ride minden változata. Szerencsére a csúszás nem lesz GTA-szintű.

Hirdetés

Az idei év (általunk) legjobban várt versenyjátékai közül a Ride fog először megjelenni, de a trailerek alapján akármennyire is úgy tűnt, hogy már igen jó állapotban van a szimulátor, egy kisebb döccenő azért akad a megjelenés körül. Ennek köszönhetően nem minden platformon rajtol egyszerre a játék, de nem lesz vészes a csúszás.

A Milestone által kiadott sajtóközleményből azt kellett megtudnunk, hogy míg a PlayStationös változatok, illetve a PC-s verzió megjelenik március 27-én, addig az Xbox-tulajdonsoknak várniuk kell majd a motoros játékra. Bár már ez is az eredetileg meghirdetett időpont után van, Xbox 360-on és Xbox One-on csak még később, valamikor április közepéig landol majd a Ride.

Bár ennek az okát nem részletezték a fejlesztők, valószínűleg az okozhatja a csúszást, hogy nem sikerült időben elküldeniük ellenőrzésre a játékot a Microsoftnak (persze ez csak egy tipp az alapján, hogy az ő két konzoljukat érinti a késés).

Ti melyik platformon próbáljátok majd ki a Ride-ot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)