Hirdetés

Ride megjelenés - mindjárt megyünk motorozni

|

A Milestone a MotoGP és az MXGP után hamarosan valami lazábbal, mégis minden eddiginél tartalmasabbal jelentkezik. Megvan a Ride megjelenési dátuma.

Hirdetés

Valószínűleg idén sem leszünk elárasztva motoros játékokkal. Az MX vs. ATV sorozat visszatérése nem sikerült olyan jól, úgyhogy ha a kétkeréken való száguldozásról van szó, csak a Milestone-ban bízhatunk.

A csapat szerencsére lelkes, és bár sem a MotoGP 14, sem az MXGP nem lett minden tekintetben kielégítő, pártíz-száz órát azért bele tudtunk tolni legalább az egyikbe. Most négy kategória (Superbikes, Supersports, Naked, Historical Bikes) több mint 100, mindegyszálig részletesen tuningolható és testreszabható motorjával városi, vidéki, és történelmi pályákra megyünk. A Ride megjelenés szerencsére nincs már messze, a játék PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re március 20-ától lesz elérhető, és bár a fejlesztők játékmenet videót még nem mutattak, a mindig pontosan 41 másodpercben részletezett motorok azért jól néznek ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)