Hirdetés

Ridge Racer Driftopia - ennek annyi

|

Várható volt, hogy nem fog sokáig élni - újabb játékot öltek meg az erőszakos mikrotranzakciók.

Hirdetés

Az egy dolog, ha valaki free-to-play címet csinál, de jobban jár, ha nem egy milliók által kedvelt franchise új darabját próbálja ki az egyébként is botrányos pénzügyi modellel.

A Bandai Namco a Bugbeart (tudjátok, FlatOut) bízta meg a Ridge Racer Driftopia elkészítésével, és nem is feltételnül a játék minőségével volt a baj. Bukását nagy valószínűséggel a mikrotranzakciók okozták, a felhasználók elsősorban ezt kritizálták, és legtöbbször valóban ez vezet a free-to-play játékok bukásához. „A vezető fejlesztő és a kiadó nevében szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megköszönjük minden játékosnak a folyamatos visszajelzéseket és az elszántságot. Minden visszajelzést figyelembe veszünk a következő projekteknél.” – állt a közleményben. A szerverek augusztus 15-én állnak le.

Játszottatok vele? Tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)