Hirdetés

Ridge Racer: Driftopia - eljött a zárt béta ideje

|

Elrajtolt a Ridge Racer: Driftopia zárt bétája, hamarosan bárki kipróbálhatja a Namco Bandai ingyenes versenyjátékát.

Hirdetés

A Namco Bandai áprilisban váratlanul megejtette a Ridge Racer: Driftopia bejelentését, amely önmagában még nem okozott volna túl nagy meglepetést, de az már annál inkább, hogy a free-to-play üzleti modellt választották.

A Ridge Racer: Driftopia vélhetően a mikrotranzakciós rendszert használja majd és ugyan jelen pillanatban nem sok konkrétumot tudunk róla, annyi azért sejthető, hogy a Need for Speed World-höz hasonló koncepcióval rendelkezik. Ja, és lehet majd driftelni, ha ez a címből nem lett volna gyanús. Rengeteg verdával, törésmodellekkel, különböző extrákkal és a pályákon való zúzással kecsegtet a Namco Bandai versenyjátéka, emlékeztetőül pedig itt az első előzetes:

A Ridge Racer: Driftopia megjelenés 2013 hátralévő részében várható, kizárólag PC és PlayStation 3 platformokra a Bugbear Entertainment (Ridge Racer: Unbounded) fejlesztésében. A zárt bétára már lehet jelentkezni a játék hivatalos honlapján, érdemes vele tenni egy próbát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)