Hirdetés

Ridge Racer Unbounded: 30 percnyi jáékmenet

|

Aki nem tudja eldönteni még a márciusi GameStar elolvasása után sem, hogy tetszik-e neki a játék, az bukjon rá erre a videóra.

Hirdetés

A márciusi GS-ben alaposan kiveséztük a Ridge Racer Unbounded-et, de akadhatnak olyanok, akiknek ennek ellenére, vagy pont emiatt, ott maradt a kétely szikrája az elméjük egyik hátsó szegletében. Nekik lehet segítség, ha megtekintik ezt a 30 perces videót, melyben jóféle bepillantást nyerhetnek a Namco ízig-vérig arcade autózásába. A játékban nem csak nyomni kell a gázt, hanem lehetőségünk van rombolni a környezetet, ezzel törve borsot versenytársaink orra alá. A BugBear által fejlesztett játékra már csak néhány napot kell várni, mivel a Ridge Racer Unbounded március 27-én jelenik meg PC-re, Xbox-ra és PS3-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)