Hirdetés

Ridge Racer Unbounded: játékmenet videó

|

Ebben a filmben szépen látszik, hogy mi az, ami változott a korábbi részekhez képest.

Hirdetés

Bizonyára sokan örülnek annak, hogy  a tekintélyes múltra visszatekintő sorozat következő epizódjának fejlesztéséért a Bugbear a felelős. A finn srácok már korábban is biztosítottak minket arról, hogy elfelejthetjük, amit  a korábbi részek alapján a Ridge Racer-ről tudunk. A 2012-ben megjelenő Unbounded-ben a győzelem biztosítására számos alattomos eszköz áll rendelkezésünkre, mint például az, hogy autóinkkal úgy hatolunk át a vasbeton elemeken, mintha ott sem lennének. Fogarasi Árpi ennek nyilvánvalóan nem nagyon örülne. A videóban látható állapotok még nem a végleges játékot mutatják, de így sem tűnik rossznak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)