Hirdetés

Rime - nézd meg a játék első 30 percét

|

A Rime legújabb gameplay videójából kiderül, hogy a Tequila Softworks játéka nagyon hangulatosnak ígérkezik, és kalandozni vágyóknak igazi csemege lehet.

Hirdetés

Kihagyhatatlannak tűnik a Rime, főleg azoknak akik, fejtörőkre, felfedezni váró dolgokra vágynak. Mivel a játék nemrég multiplatform lett, minden konzolon és PC-n élvezhetjük majd a kalandot.

A Tequila a Deadlight kapcsán lehet ismerős, nem is teljesen értem, hogy vehetett ekkora fordulatot a csapat, bár úgy látszik a horror mellett a kalandjátékokhoz is remekül értenek.

Az IGN.com-nak köszönhetően megtekinthetjük a Rime első harminc percét. Miután a hősünket a víz partra veti egy rejtélyes szigeten, különféle fejtörőket old meg és felfedezi a környezetet, ahová érkezett. Társaságot is kapunk, így nem leszünk teljesen egyedül a szigeten. A képi világ és a zene remekül passzol egymáshoz, alig várjuk, hogy rávethessük magunkat a dologra.

A Rime májusban érkezik PC, Xbox One, PS4 és Nintendo Switch rendszerekre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)