Hirdetés

Rime - hivatalosan is eltávolították a Denuvót

|

A Tequila Works betartotta az ígéretét és megjelent az a javítócsomag, ami kitakarítja a Denuvo másolásvédelmet a játékból.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt a Rime fejlesztői azt ígérték, hogy ha valaki feltöri a játékot védő Denuvo rendszert, akkor ők bizony önként eltávolítják belőle a problémás másolásvédelmet. Be is tartották a srácok az ígéretüket és a minap megjelent a hivatalos patch.

Arra nyilván mindenki számított, hogy nem sokáig fog kitartani a játék védelme, ha a crackerek komolyan nekifeszülnek, de azért még így se semmi teljesítmény, hogy nagyjából öt nap alatt sikerült megszabadulni tőle. A Grey Box (a játék kiadói) csupán néhány óra elteltével közzé is tette a patchet az alábbi közlemény kíséretében:

"Amint meghallottuk a hírt, rögtön elkezdtük ellenőrizni, hogy valóban erről van-e szó. Ezennel hivatalosan is kijelenthetjük, hogy tényleg sikerült. A Team Grey Box természetesen ennek megfelelően be is tartja az ígéretét és közzé fogunk tenni egy olyan buildet a játékból, ami nem tartalmazza a Denuvo rendszert."

A fejlesztők emellett dolgoznak egy új patchen is, ami a VR funkcionalitással kapcsolatos bugokat, illetve bizonyos hardverekhez köthető hibákat is kijavít majd.

Nektek hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)