Hirdetés

RiME tesztek - hogy sikerült a művészi kalandjáték?

|

Négy évvel leleplezése után holnap végre megjelenik a RiME, így a külföldi tesztekből megtudhatjuk, megérte-e várni a Tequila Works szemet gyönyörködtető kalandjára.

Hirdetés

Miután a Microsoft és a Sony is először támogatásáról biztosította a projektet, majd mindkét konzolgyártó exkluzív felhozatalából kiesett a RiME, végül egy kisebb kiadónál landolt és holnap meg is jelenik. A külföldi sajtó értékeléseiből nagyjából belőhetjük, szeretnénk-e egy esélyt adni a kalandos utat megjárt játéknak.

A kritikai konszenzus látszólag az, hogy a RiME-nak megvannak a maga problémái, így olykor szaggat, néha az irányítással is akadnak bajok és a játékmenet javát adó fejtörők és platformer-elemek sem érnek fel a műfaj legjobbjaihoz. Viszont a történet és a művészeti megoldások - beleértve a látványt és a hangzást is - a Journey, az Ico és a Shadow of the Colossus szintjétől alig maradnak el. A pontszámokat tekintve 82-es átlagot tudhat magáénak a RiME, amihez a legnagyobb lapok így járultak hozzá:

Destructoid - 7/10
DualShockers - 9/10
GameInformer - 8/10
GameSpot - 6/10
GamesRadar - 4,5/5
Time - 3,5/5
Videogamer.com - 7/10

Ti tesztek egy próbát vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)