Hirdetés

Rime - már nem PS-exkluzív, itt egy új trailer

|

A Rime PlayStation 4-exkluzívnak készült, de a Tequila Works mai bejelentése alapján több platformra is megjelenik.

Hirdetés

Még a 2013-as Gamescom során mutatta be a Tequila Works a Rime-ot. A furcsa, akció-kaland játék körül azóta csend honolt, de most kiderült, hogy a megjelenésre nem kell sokat várni..

A Rime világát egy fiatal srác szemén keresztül fedezhetjük fel, aki hajótörést szenvedett és egy titokzatos sziget partjain ébredt. Az amerikai IGN-en keresztül leplezték le újra, alább az általuk közzétett videót láthatjátok.

A Tequila Works hivatalos közleményében elárulta, mit várhatunk még a játéktól.

A játékosoknak meg kell fejtenie a sziget rejtélyét, kihasználva a fények, a hangok, a különböző nézőpontok vagy akár az idő adta lehetőségeket. A játékot a vadregényes, napsütötte Földközi-tenger partvidéke ihlette, erről a tájról fest egy lélegzetelállító világot a Rime, élénk színeivel és fülbemászó zenéjével egy maradandó élmény részesévé tesz.

A Rime idén májusban fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re és Nintendo Switch-re egyaránt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)