Hirdetés

Kiszivárgott a Riot lövöldéjének címe és egyik szereplője

|

A cím mellett napvilágra került az egyik karakter képe, sőt még az adatai is. Pedig a Riot nagyon igyekezett még néhány napig titokban tartani a részleteket.

Hirdetés

Elkezdtek csorogni az infók a Project A munkacímen futó FPS-ről, ami a Riot Games első próbálkozása lesz egy League of Legendsen kívüli világban, és a jelek szerint Valorant címen épül majd be a köztudatba, amennyiben sikert arat. A dizájnfilozófiától és általános játékmenetbeli leírásoktól eltekintve azért még így sem tudunk sokat, de egy Project A rajongói Twitter oldal előásott egy beszédes screenshotot. Ennek köszönhetően legalább már egy karaktert megismerhetünk.

Hirdetés

Alább Sage látható, aki gyógyító/támogató szerepet tölt be. Egyik képességével falat emelhet, másikkal lelassíthatja az ellenfeleket. Társai örömére gyógyító gömböket küldhet rájuk, de ami még ezeknél is érdekesebb, az a Resurrection képessége, amivel feltámaszthatja az elesett csapattagokat.

A korábbi leírások úgy jellemezték a Project A karaktereinek képességeit, hogy azok nem túl kemények,  és inkább csak kiegészítő szerepet töltenek be a sokkal fontosabb fegyveres harc mellett. Nos, Sage képességeire mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy ne gyakorolnának komoly hatást egy-egy meccs végkimenetelére.

Kíváncsiak vagyunk, hogy a Riot milyen képességekkel ruházza fel a többi karaktert. Sage láttán csak két elméletünk van a Project A egyensúlyozása kapcsán: vagy ő sikerült túlzottan erősre, vagy minden karakter hasonlóan komoly eszközökkel harcol majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)