Hirdetés

A Riot Games felvette a harcot a mobilos League of Legends klónokkal

|

Ha minden a tervek szerint megy, akkor nem kell sokáig tűrnünk már a Mobile Legends reklámokat minden második videó előtt.

Hirdetés

A Riot Games megunta, hogy félig értelmes mobilos klónokkal termel pénzt a kínai piac a League of Legends alapjaira építve. A Mobile Legends: 5v5 MOBA, a Magic Rush: Heroes és a Mobile Legends: Bang bang fejlesztői is hosszú és fájdalmas procedúra elé néznek.

A Riot által a bíróság felé benyújtott dokumentum rengeteg összehasonlító képanyagot tartalmaz, és ha eddig lemaradtatok volna a számtalan végtelenül idegesítő reklámvideóról, akkor lapozzátok át a PDF-et és egyből nyilvánvalóvá válik, hogy milyen pofátlanul lopták a League művészeti anyagait, mechanikáit és mindenét.

A legviccesebb az egész történetben, hogy mindenki tudja, mennyire meglopták a LoL-t, a fejlesztők mégis teljes mellszélességgel állnak ki a termékük mögött. A Mobile Legends-et fejlesztő Shanghai Moontoon Technology kiadott egy közleményt a Facebookon, amit már a komédiás értéke miatt érdemes elolvasni. Szerintük minden vád alaptalan.

"Mostanában néhány médium negatív és valótlan állításokkal szidalmazza a Mobile Legends-et. A Mobile Legends egy MOBA, amit a Moonton függetlenül fejlesztett, és a védjegye több országban is védve és regisztrálva van világszerte. A Moontoné minden szellemi tulajdonnal kapcsolatos jog.

A Mobile Legends játékot és közösségét nem fogják érinteni ezek a valótlan jelentések, és továbbra is biztosítani fogjuk a lehető legjobb élményt minden felhasználónknak. Mindeközben néhány médium és versenytárs valótlan információkat terjeszt rólunk, mi pedig megvédjük magunkat, és jogi útra visszük ezt."

Egyrészről nem kell nekik vinni semmit sehova, mert a Riot házhoz viszi majd a seregnyi ügyvédjét, másrészt ez a megható közlemény nem fog megállni a bíróságon. Alig várjuk az ügy folytatását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)