Hirdetés

Kiderült, hogy szigorúbb büntetést kapnak-e a League of Legends karakterválasztó képernyőjén ügyeskedők

|

A fejlesztők az utóbbi időben jobb képet kaptak arról, hogy miért szaporodott el a queue dodging jelenség.

Hirdetés

Nagyjából egy héttel ezelőtt a Riot Games csapata közzétett egy blogbejegyzést, amelyben arról beszéltek, hogy szeretnék szigorítani a "queue dodging" büntetését, vagyis azt, amikor egy játékos szándékosan megszakítja a kapcsolatot a szerverrel a karakterválasztó képernyőn. Most úgy tűnik, hogy megváltozott a srácok véleménye a témáról, ugyanis a játék vezető dizájnere szerint meggondolták magukat.

Hirdetés

Mark Yetter a Twitter-oldalán osztott meg egy tweetet, amelyben elmagyarázta, hogy a játékosok visszajelzései miatt döntöttek úgy, hogy inkább máshova irányítják az figyelmüket:

"Mégsem növeljük meg a dodge-olásért járó büntetéseket. Sokféle visszajelzést hallottunk arról, hogy miért csinálják ezt egyes játékosok és ez meggyőzött minket arról, hogy most inkább más problémákkal kéne foglalkoznunk."

Ettől függetlenül hozzátette, hogy a szélsőségesebb esetekben továbbra is szigorúan fognak eljárni, illetve igazítani fognak egy kicsit a jelenlegi büntetéseken, mert szerintük jelenleg nem megfelelően szankcionálja a rendszer azokat, akik sokszor egymás után kilépnek.

Ti mit gondoltok erről? Tényleg komoly probléma a queue dodging vagy igaza van Yetternek abban, hogy vannak fontosabb problémái is a LoL közösségnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)