Hirdetés

A Riot Games több új játékon is dolgozik

|

A Riot Games arcai nagyon szeretnének ráerősíteni az s betűre a cégnévben.

Hirdetés

A Riot több új játékot is készít Marc Merill elmondása szerint. Mindig vannak új ötleteik, mindig dolgoznak valamin, amiből aztán vagy lesz valami, vagy nem. A társalapító nyilatkozata szerint nekik a közösség az első, és csak olyasmivel jönnek elő, amivel őket tudják szolgálni.

Hirdetés

Merill szerint elérkezett az idő arra, hogy beindítsák a cég történelmének második fázisát.

"A Riot most minden olyan játékstílusra ránéz, amire a hardcore arcok azt mondják »bár csinálna a Riot egy ilyen játékot«."

A cég már vagy ránézett a témára vagy aktívan dolgozik egy megvalósításon. Merill szerint nekik mindig is a közösségük volt a fontos, és ez a jövőben is így lesz. Ahogy a LoL, úgy a többi játékuk sem lesz feltétlenül a nagyközönség kedvence, de nekik az is elég, ha ki tudják szolgálni egy kisebb kör igényét.

A LoL MMO is szóba került, amiről Merill viccelődött korábban.

"Ebben a műfajban a World of Warcraft a domináns cím. Nem biztos, hogy érdemes lenne ellene kiállni."

Hozzátette, hogy egyébként sem céljuk, hogy minden jövőbeli játékuk a League univerzumához kötődjön. Először a játékmenetet akarják rendesen felépíteni, aztán jöhet az azt körülvevő IP.

A Riot egyébként a közelmúltban beolvasztotta a Rising Thunder verekedős játék csapatát, akik között az EVO alapítók is ott vannak. Az EVO 2018 ezen a hétvégén lesz esedékes, így nem lepődnénk meg, ha a Riot hirtelen elkezdene ott teaselni egy új játékot.

Szerintetek mire készülhet a Riot Games?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)