Hirdetés

League of Legends - itt vannak az első részletek a világbajnokságról

|

Lassan közeleg a League of Legends világbajnokság, a Riot Games pedig meg is osztotta az első részleteket.

Hirdetés

Jelenleg is zajlik a League of Legends hatodik szezonja és habár maga az esemény még egy jó fél év múlva lesz, a Riot Games máris elkezdett arról beszélni, hogy nagyjából mire is számíthatunk a következő LoL világbajnokságon.

A hivatalos League of Legends esport oldalon jelent meg a bejegyzés, amelyből kiderül, hogy a következő világbajnokság az Egyesült Államokban kerül megrendezésre. A csoportmeccsek szeptember 29. és október 2., valamint október 6. és október 9. között zajlanak majd San Franciscóban. A negyeddöntő október 13-tól 16-ig tart majd és Chicagóban fogják megrendezni, míg a két napos elődöntő október 21-én kezdődik New Yorkban.

A grandiózus döntőt 29-én Los Angelesben fog zajlani, hamarosan pedig a jegyekről is több információt tudhatunk meg, habár a korábbi tendenciák alapján valószínűleg most is egy-két óra alatt el fog kelni minden belépő.

Ti mennyire várjátok? Követtétek az előző bajnokságot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)