Hirdetés

Lopott fiókok árusítása miatt perel a Riot

|

Folytatja hadjáratát a Riot Games az illegálisan működő szolgáltatások ellen, ezúttal egy online piacteret gyanúsított meg azzal, hogy lopott felhasználó fiókokat árul.

Hirdetés

Csak nemrég ért véget a League of Legends fejlesztőinek előző pereskedése, amit sikeresen meg is nyertek, már folytatódik is a közösség megtisztítása, ezúttal a DivineSmurfs weboldala miatt fordultak a bírósághoz.

A DivineSmurfs piactérről azt kell tudni, hogy maximális szintre felhúzott accountokat lehet rajta vásárolni, de úgy tűnik, hogy ezek nem teljesen tiszta forrásokból származnak. Az üzemeltető Zachary Kaufmant illegális tevékenységgel vádolják, mert a Riot Games szerint feltört és ellopott felhasználó fiókok cserélnek gazdát a weboldalán.

Az előző ügyhöz hasonlóan valószínűleg ez is hónapokig fog tartani, de mindenképp dicséretes a fejlesztők zéró toleranciája ebben a témában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)