Hirdetés

Külsős csapatok szállítják majd a League of Legends világára épülő single player játékokat

|

Riot Forge névvel indul a kezdeményezés, aminek köszönhetően több indie csapattól is láthatunk majd egyjátékos, sztori központú, Runeterrában játszódó mókákat.

Hirdetés

Amellett, hogy a Riot Gamesnek jelenleg egy rakat kisebb-nagyobb játéka van a tervezőasztalon, még több, a League of Legends világában játszódó címre számíthatunk a közeljövőben, csak nem feltétlenül a Riottól. A stúdió elindította Riot Forge nevű kezdeményezését, amin keresztül kisebb, de tapasztalt indie csapatokkal fognak együtt dolgozni.

Hirdetés

A Riot Forge hivatalos weboldalán kifejezetten kihangsúlyozták, hogy az ilyen projektek mind egyjátékos és sztori központú élmények lesznek. Azt még pontosan nem tudjuk, hogy kik és milyen játékokat fejlesztenek, de egy Riot Forge játék biztosan bejelentésre kerül a közeljövőben az idei Game Awardson.

Ez nagyjából úgy fog működni, mint ahogy a Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer is elkészült. Az ugye egy The Legend of Zelda játék volt, de nem a Nintendo készítette, hanem kiadták a szükséges jogokat és eszközöket a Brace Yourself Gamesnek. A Riot Forge is egészen hasonlóan működik majd, kíváncsian várjuk, hogy milyen eredménnyel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)