Hirdetés

A Riot Games egy verekedős címen dolgozik

|

Az idei EVO meccsei között felbukkant Tom Cannon, aki jelenleg a Riot Games munkatársa és mesélt kicsit a stúdió jövőbeli terveiről.

Hirdetés

Most hétvégén pörög az év legnagyobb verekedős játékeseménye, az EVO 2019, ahol a legnépszerűbb címekben versengenek a világ legjobbjai. A buli közepén az EVO egyik társlapítója, és a Riot Games munkatársa Tom Cannon megjelent, hogy jó hírt hozzon az FGC-nek (ez a Fighting Game Community rövidítése).

Hirdetés

Cannon elárulta, hogy ő és csapata egy verekedős játékon dolgozik a Riot Gamesnél. Hozzátette, hogy ez volt valószínűleg az "univerzum legrosszabbul őrzött titka", utalva ezzel arra a tényre, hogy Tom és testvére a Rising Thunder című verekedős játékon dolgoztak, amikor a Riot Games felvásárolta őket 2016-ban. Azonnal nyilvánvalóvá vált mindenkinek, hogy nem a tesók szép szemeiért vették meg a céget (bár lehet, hogy tényleg szép szemük van, nem tudjuk).

Cannon hozzátette, hogy az eredeti céljuk az volt a Rising Thunder fejlesztésével, hogy megalkossanak egy bárki számára élvezhető, gördülékeny verekedős játékot. A bejelentés után egyébként az IGN.com a Riot egyik képviselőjét is kikérdezte a projekt kapcsán:

"Keményen dolgozunk azon, hogy egy igazán méltó címet szállíthassunk le a verekedős játékos közönség számára. Szépen haladunk, de még messze vagyunk attól, hogy többet elárulhassunk."

Reméljük azért, hogy nagyon sokáig nem fognak váratni minket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)