Hirdetés

Rise of Flight - demo

|

Pont valamelyik nap nézegettem a 10 évvel ezelőtti GameStarokat és tele voltak repülős játékokkal. Nem tudom mi történt a világgal azóta, de mára alig maradt egy-kettő...

Hirdetés

Szerencsénkre itt van nekünk a Rise of Flight, amely egy első világháborús szimuláció, legfőképp a légiharcra kihegyezve.

Nincs is más dolgunk, mint felvenni a pilótaszemüveget, a pilótakesztyűt, a bundabugyit és gyerünk, fel az égre, hogy leszedjük az ellenséges repülő könyvespolcokat. Eleddig a Rise of Flightnak nem volt demója, de most eljött az idő, amikor bárki ingyen kipróbálhatja. Ehhez nincs is másra szükség, mint az alábbi oldalra elmenni:

Rise of Flight demó oldala

és követni az instrukciókat. figyelem, a demó voltaképp egy trial, azaz kipróbáló verzió, így aki ingyen akar játszani az a Get Trial Key from HERE sorra kattintson, véletlenül sem a Buy Now (Serial Key) sorra. S ha ez sikerült, az ellenség így fog járni!

Lezuhant
Lezuhant


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)