Hirdetés

Rise of Legions - egy régi Warcraft III mod ihlette ezt az ingyenes RTS-t

|

A játékban az a cél, hogy leromboljuk ellenfelünk várát, mielőtt ő tenné meg ugyanezt a miénkkel.

Hirdetés

Sok évvel ezelőtt készült a Warcraft III-hoz egy Castle Fight nevű mod, amiben az volt a feladatunk, hogy automatikusan támadó egységeinkkel elpusztítsuk ellenlábasunk kastélyát. Most pedig ez alapján készült egy teljesen különálló játék, ami ráadásul ingyenesen játszható.

Hirdetés

A Rise of Legions egy úgynevezett castle siege RTS, amiben 1v1 meccseket játszhatunk, és játékmenet tekintetében eléggé hasonlóan működik, mint például a Clash Royale. Egységeinket kártyákon szerezhetjük meg, majd az így összeállított paklival vonulhatunk harcba, amely során mindössze annyi a dolgunk, hogy szétzúzzuk a velünk szemben lévő, ellenséges várat.

Egyelőre még korai hozzáférésben van a Rise of Legions, de már most egész szórakoztatónak tűnik. Ha kipróbálnátok, akkor látogassatok el a Steamre, ahonnan ingyenesen letölthetitek a játékot.

Ti kipróbáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)