Hirdetés

Rise of Nightmares dobozkép, és újabb screenshotok

|

A szeptemberben érkező horrorjáték dobozképe igazán jópofa.

Hirdetés

Kinect alapú horrorjátékkal még nem igazán találkoztunk, sőt, maga az igazi horror is régen volt vendég a monitorunkon. Ősszel jön a Rise of Nightmares, méghozzá Kinect támogatással, de nem csak erről, hanem a játékról is megoszlanak a vélemények. A kép után a saját véleményeiteket olvashatjátok.

"Szerintem tetszetos:D Vegre valami normalis hardcore jatek is lesz majd kinectre

" - Voltrepix

"Ezt melyik japán nekrofil találta ki?

" Necreon

"nekem annyira nem jön be ez a játék, hangulatilag 0, semmi más csak agyatlan trancsírozás.(ez jön le a videókból,sztori kb. 0 " Munszu


Szeptemberig már nincs is olyan sok idő, és majd akkor kiderül, hogy a Rise of Nightmare igazából mennyire rémisztő a játék, javít vagy ront rajta a Kinect, és valóban horror, vagy csak sok benne a vér?



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)