Hirdetés

Rise of the Argonauts - Isteni színjáték

|

Új, az istenek jelentőségét és szerepét ecsetelő videók érkeztek a Liquid Entertainment akciódús szerepjátékából.

Hirdetés

A Rise of the Argonauts fejlesztői beszélnek arról, hogyan befolyásolják az istenek az általunk választott harcstílust, illetve milyen nyomot hagynak társadalmi jellegű interakciók során. A játékban más szerepjátékokhoz képest nem hagyományos úton kapjuk a tapasztalati pontokat. A történetben előre haladva tetteket hajtunk végre, s ezeket ajánlhatjuk fel valamely istennek (Árész, Pallasz Athéné, Hermész, Apollón). Attól függően, hogy kit favorizálunk, teszünk szert egyre nagyobb jártasságra a buzogány - erő (Árész), a kard - sebesség (Hermész), a lándzsa - stratégia és taktika (Pallasz Athéné) és a pajzs (Apollón) használatában.



A homlokegyenest különböző harcstílusok mellett a négy istenség a párbeszédekre is kihatással van. Arész stílusa viszonylag egyszerű, előbb üt, aztán kérdez. Mint a mellékelt ábra is mutatja, érdekes helyzetek kerekedhetnek egy-egy párbeszédből.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)