Hirdetés

Rise of the Tomb Raider PS4 megjelenés - hatalmas csomag érkezik, extra VR küldetés is jön

|

Kiderült, hogy egészen pontosan mikor kezdhetnek bele Lara legújabb kalandjába a PlayStation 4-es játékosok. Megérte várniuk, hiszen elképesztő mennyiségű tartalmat zsúfoltak az új, 20. évfordulós kiadásba.

Hirdetés

Igaznak bizonyultak azok a kiszivárgott információk, melyek szerint október 11-én jelenik meg PlayStation 4-re a Rise of the Tomb Raider. Ez a dátum nemrég az olasz GameStop weboldalán tűnt fel, ma azonban már hivatalosan is megerősítették ezt a napot.

A PlayStation Blogon számoltak be arról, hogy a játék egy 20 Year Celebration nevezetű ünnepi kiadásban érkezik meg, mely egy Blood Ties névre hallgató új fejezettel is bővíti a Rise of the Tomb Raidert. Ez azonban nem minden! Az Endurance játékmódot már coopban is tolhatjuk, az új fejezet teljes PlayStation VR támogatást kap, és természetesen a csomag részét képezi az összes korábban megjelent DLC, extra öltözet, fegyver és Expedition Card is. Mindezt egy limitált kiadású művészeti albummal is megfejelik. 

Az új Blood Ties DLC a Croft birtokra kalauzol bennünket egy új sztori küldetés erejéig, majd Lara rémálmában igazi zombik ellen is fel kell vennünk a harcot. A birtokon rengeteg olyan elem lesz, ami a széria korábbi részeire emlékeztethet bennünket. Szintén a nosztalgiára szeretne ráerősíteni a Tomb Raider III-ból ismert öltözék és a Hailstorm pisztoly is, melyeket szintén megkapja az, aki beszerzi a rengeteg extrával megpakolt születésnapi pakkot. Egy új kártyacsomag segítségével pedig még Lara kinézetét is lecserélhetjük a klasszikus játékokban látottakra. A legkeményebb játékosok az új Extreme Survivor nehézségi fokozattal is megpróbálkozhatnak, ha elég bátrak hozzá. Itt kikerül a játékból a checkpoint rendszer és csak akkor menthetünk, ha elég nyersanyagot halmozunk fel a tábortüzek begyújtásához. 

Nem kell megijedni azoknak sem, akik PC-n vagy Xbox One-on szeretnének lecsapni egy ilyen bőségesen megpakolt csomagra, a Rise of the Tomb Raider - 20 Year Celebration kiadás ugyanis ezekre a platformokra is megjelenik, persze a PlayStation VR támogatás nélkül.

Ti be fogjátok szerezni a Lara 20. születésnapját ünneplő új Rise of the Tomb Raidert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)