Hirdetés

Rise of the Tomb Raider - már a DirectX 12-t is támogatja

|

Most már Lara Croft legújabb kalandjából is egy kicsit többet hozhatnak ki azok, akik letöltik a legújabb patchet

Hirdetés

A játékvilág ügyeletes régészének legutóbbi kalandja jött, látott és győzött. A Rise of the Tomb Raider lenyűgözte a kritikusokat, kiválóan teljesített az üzletekben, ráadásul a hollywoodi filmesek érdeklődését is felkeltette. Most a játék PC-s verziója kapott egy kis extra lendületet a DirectX 12 támogatás hozzáadásával.

A Crystal Dynamics közzétette a legújabb patchet a játékhoz, mely a DirectX 12 támogatás mellett benchmark funkciókkal is bővíti a játékot, így könnyen össze tudjuk hasonlítani a különféle beállításokon elért teljesítményt. Emellett a játék már bámogatja az Nvidia VXAO Ambient Occlusion technológiáját, valamint rengeteg bug is javításra került.

Nektek hogy tetszik a játék PC-n?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)