Hirdetés

Rise of the Tomb Raider - a túlélés az egyetlen cél az új módban

|

Megérkezett a Rise of the Tomb Raider Endurance Mode DLC-je, amiben nappal gyűjtögetni és craftolni kell, éjszaka pedig visszaverni a ránk támadó szörnyeket.

Hirdetés

A Rise of the Tomb Raider végigjátszása olyan 30-40 órát vesz el, ha valaki mindent megszeretne csinálni. Inkább többet.

Aki már mindennel végzett, vagy csak szimplán vannak olyan, a 100% teljesítéséhez szükséges dolgok, amikkel egyszerűen nem akar foglalkozni, mindenképp szerezze be az Endurance Mode DLC-t. Az 1990 forintos csomag egy új játékmódot kínál, amiben az a cél, hogy minél tovább életben maradjunk. Kezdetben semmink nincs, gyűjtögetnünk és vadásznunk kell, hogy Lara ne fagyjon halálra, vagy ne haljon éhen, és arra is érdemes figyelni, hogy felkészülten várjuk az életünkre törő teremtményeket. A csomag tartalmaz egy új fegyvert és egy új öltözéket is. A Season Pass vásárlói természetesen ezt is megkapják a 2016 folyamán érkező Baba Yaga: The Temple of the Witch és Cold Darkness Awakened csomagok mellett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)