Hirdetés

Rise of the Tomb Raider - felejtsd el a töltőképernyőket

|

Új dolgokat tudtunk meg az ősszel érkező Rise of the Tomb Raider játékmenetével kapcsolatban, amelyek igazán izgalmassá teszik majd Lara Croft kalandjait.

Hirdetés

Bár sok rajongót felháborított a Rise of the Tomb Raider időszakos exkluzivitása, hiszen a PS4-es játékosoknak egy teljes évet kell várniuk mire hozzájuthatnak a legújabb részhez, a Square Enix  és a Crystal Dynamics igyekszik a legtöbbet kihozni a dologból.

A játék rendezője, Brian Horton egy interjúban mesélt arról, hogy milyen változások várhatóak a 2013-ban megjelent részhez képest. A csapat egyik újítása a Nested Puzzle Approach", vagyis olyan fejtörők összessége, amelyek egy nagy rejtéllyé állnak össze. Ahhoz, hogy összerakjuk a teljes képet, meg kell oldanunk az egyes fejezetek apróbb fejtörőit is. Változik Lara mozgása is, a kisasszony képes lesz úszni, sőt, fára mászni is tud, hogy így lepje meg a rosszfiúkat.

Bár a játék világa sokkal nagyobb lesz, mint az előző epizódé, a fejlesztőknek sikerült megoldani, hogy az ne elkülönített zónákból álljon, vagyis ne kelljen töltőképernyőket bámulnunk az egyes részek végén. "Ha elindítod a játékot, akkor amíg ki nem lépsz vagy meg nem halsz, teljesen folyamatos lesz az élmény" - mondta Horton.

Ti milyen platformra szerzitek majd be a Rise of the Tomb Raidert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)