Hirdetés

Rise of the Tomb Raider - így fest majd az előző generációs kiadás

|

Megérkeztek az első képek, melyek alapján össze tudjátok hasonlítani a játék Xbox 360-as és az Xbox One-os verzióinak látványát.

Hirdetés

A Rise of the Tomb Raider ideiglenesen exkluzív címként ugyebár első körben a Microsoft konzoljaira látogat el. Az Xbox One-os változatból már kaptunk izgalmas gameplay videókat melyeken Lara keményen zúzott, vagy éppen hogy hangtalanul, sunnyogva ment végig egy pályán. Most az előző generációs verzióról is befutottak az első képek.

Az előző konzolgenerációra már bizony nem sok játék jelenik meg. Az utolsó pár nagyobb cím egyike a Rise of the Tomb Raider, melyhez kapcsolódóan kiadták az első képeket, amiken megnézhetjük mekkora is a különbség az előző és a jelenlegi generáció grafikai teljesítménye között. Nézzétek meg az összehasonlító képeket és mindenki döntse el maga, hogy mekkora valójában ez a diferencia.

A Rise of the Tomb Raider idén november 13-án jelenik meg Xbox 360-ra és Xbox One-ra. A PC-s és PlayStation 4-es kiadások csak később, valamikor 2016 folyamán várhatóak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)