Hirdetés

Rise of the Tomb Raider - már magyarul is tolhatod

|

A Rise of the Tomb Raider kifejezetten jól sikerült, mostantól pedig annak sem kell kimaradnia a kalandból, aki eddig a nyelvi korlátok miatt nem mert belevágni.

Hirdetés

Ha valaki nem beszél jól angolul, az sok izgalomból kimaradhat egy játékban. Szerencsére rengeteg lelkes fordító van kis hazánkban, akik időt és energiát nem kímélve dolgoznak egy-egy játék magyarításán.

Így tett a tombraiders.hu csapata is, akik fél éve dolgoznak a Rise of the Tomb Raider magyarításán, amivel most készültek el. A méretes csomag a Season Pass-szal együtt mindent lefordít a játékban, így az elejétől a végéig anyanyelvünkön élvezhetjük Lara kalandjait.

A csapat már dolgozik az Xbox 360-as változat magyarításán is, de arra még várni kell egy kicsit. A csomagot innen tudjátok letölteni. Ezúton is köszönjük a fordítók munkáját!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)