Rise of the Tomb Raider - így igazíthatod a látványt a PC-d erejéhez

|

A Rise of the Tomb Raider PC-s változatát is sok különböző teljesítménnyel bíró gépen játszhatjuk majd, nemrég pedig kiderült, milyen beállításokkal hozhatjuk ki a belőle a legtöbbet.

Csapj le a Witcher 3 GOTY kiadására akár 5 990 Ft-ért! Hirdetés

Már tudjuk, mikor jelenik meg PC-re a Rise of the Tomb Raider, ahogy az is kiderült, egészen baráti rendszerkövetelmények mellett is eldöcög majd minimumon az új rész. A port minőségét persze nagyban befolyásolja majd, hogyan fut a különböző konfigurációkon a játék, amiben kulcsszerepet játszanak a játékba bekerült grafikai beállítások.

Valaki, aki már most rátette a kezét a PC-s Rise of the Tomb Raiderre, lőtt is gyorsan egy fényképet arról, milyen beállításokkal szöszmötölhetünk majd, hogy a lehető legtöbbet hozhassuk ki a gépünkből. Illetve abban is biztosak lehetünk, hogy lesznek ezeken kívül még más képernyő-beállítások, hiszen a közzétett menüben például nem tudjuk állítani sem a felbontást, sem a képfrissítést. A screenshoton látható opciók közül egyébként az egyetlen furcsaság az lehet, hogy ezúttal nem választhatunk a különböző élsimítási technológiák közül, hanem csak az FXAA-t kapcsolhatjuk ki, vagy be. A 2013-as reboothoz hasonlóan itt is visszaköszön a TressFX, ezúttal a Purehair névre keresztelt, továbbfejlesztett formájában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!