Hirdetés

Rise of the Tomb Raider - PS4-en 1080p/30fps a cél

|

A Square Enix gőzerővel dolgozik azon, hogy PlayStation 4-en az optimális 1080p/30fps paraméterekkel legyen futtatható a játék.

Hirdetés

A Rise of the Tomb Raider fejlesztői a VideoGamernek azt nyilatkozták, hogy még mindig optimalizálással ügyködnek. Amennyiben sikerül az értékeket a határ fölé tudnak belőni, akkor azt "bónusznak veszik".

Nemrég már írtunk róla, hogy a Rise of the Tomb Raidert, pontosabban annak a 20 Year Celebration névre keresztelt ünnepi különkiadását október 11-től már a PlayStation 4 tulajdonosok is élvezhetik.

Lara Croft huszadik szülinapja alkalmából a már eddig megjelent DLC-k mellé extra küldetéseket kap, amiket klasszikus ruháiban teljesíthet, emellett pedig még túlélőmód (á la CoD zombies) és VR-támogatás is bekerül a játékba.

A sorozat rajongóinak igazai csemege lehet a PlayStation 4-es ünnepi kiadás, de vajon sikerül-e elérnie a fejlesztőknek a hőn áhított 30-as frame rate-et HD felbontás mellett? Sajnos ezen a generáción ez örök gyomorideg marad...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)