Hirdetés

Rise of the Tomb Raider - az új trailer megmutatja, mit tud a PS4 változat

|

A sorozat 20. születésnapjának ünnepléseként érkezik a Rise of the Tomb Raider PS4 változata. Erről mesél most a launch trailer.

Hirdetés

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration kiadás jövő héten jelenik meg PlayStation 4-re, így már időszerű volt, hogy a Crystal Dynamics előjöjjön egy komolyabb launch trailerrel. Ma meg is tették.

Ha megnézitek a fenti trailert, akkor nagyjából képben lesztek azzal kapcsolatban, hogy mit várhattok a különleges kiadástól.

A PlayStation 4-es változat tartalmaz majd egy új sztori fejezetet, a Blood Tiest, emellett benne lesz a zombis Lara's Nightmare, és természetesen a PS VR támogatás sem maradhat ki a csomagból.

Az összes előző DLC-t is magába foglalja az új kiadás. A 20 Year Celebration újdonságait egyébként a PC-s és Xbox One-os játékosok is beszerezhetik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)