Hirdetés

Rise of the Tomb Raider - így fut PlayStation 4 Prón

|

A PlayStation 4 Pro újdonságait több játékkal is prezentálta a Sony, ezek között szerepelt a más platformokra már megjelent Rise of the Tomb Raider is, amely varázslatosnak ígérkezik.

Hirdetés

A PlayStation 4 Pro egyik legnagyobb újítása a 4K mellett a HDR technológia támogatása, amely nem csak a jövőben megjelenő játékokat (mint a Mass Effect Andromeda és a Horizon: Zero Dawn), hanem a már bemutatottakat is szebbé varázsolja

Bár a Rise of the Tomb Raider PC-re és Xbox One-ra már befutott, a PlayStation 4-es változat még csak ezt követően fog befutni az ideiglenes Microsoft-exkluzivitás miatt, viszont cserébe nem egy mezei portot kapunk. Elképesztő mennyiségű tartalmat zsúfoltak a 20. évfordulós kiadásba (beleértve egy exkluzív VR-küldetést és egy új fejezetet is), ráadásul a játék még szebben fut majd PS4 Prón, mint gondoltuk. Íme a bizonyítékok két gameplay videó képében:

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy milyen extrák várnak pontosan rátok az október 11-én érkező Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration változatában, akkor olvassátok át ezt a cikket

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)