Hirdetés

Rise of the Tomb Raider - videó és képek a PS4 Pro változatból

|

A Rise of the Tomb Raider nem akárhogy érkezik meg PlayStation 4-re, a felturbózott látványvilágból pedig újabb látványos ízelítőt kaptunk.

Hirdetés

A Rise of the Tomb Raider az első játékok között volt, amikkel a Sony bemutatta a PlayStation 4 Pro képességeit, most pedig újabb szemet gyönyörködtető képek és videó érkeztek a feltupírozott konzolváltozatról. Mivel a játékmenet videó 1080p-s felbontású és 30 FPS-es frame rate mellett került feltöltésre, minden valószínűséggel a minden effektet maximumra tekerő Full HD módot láthatjuk.

A Croft házat bemutató új képek között viszont akad jó néhány, amik 1080p-nél nagyobb felbontásban kerültek fel a hivatalos PlayStation Blogra, így ezeken megcsodálhatjuk az extra részletességet, amit a PS4 Pro verzió nyújt majd. A kapcsolódó blogbejegyzésben főleg olyan feature-ökről olvashatunk, amiket már eddig is ismertünk, mint például a PSVR-módban megjelenő kétféle irányítási mód. Viszont megtudtunk néhány újdonságot is, például, hogy a Sony VR-headsetjét használva a DualShock 4-es kontroller segítségével forgathatjuk körbe a megtalált ereklyéket nyomok után kutatva, ahogy a mozgásérzékelés segítségével az elemlámpánkat is irányíthatjuk.

Közületek ki tervezi, hogy PS4 Prón játssza majd végig Lara kalandjait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)