Hirdetés

Rise of the Tomb Raider - így teljesít a PS4 Pro egy PC-hez képest

|

Azt tudjuk, hogy a PlayStation 4 Prón futtatott játékok elképesztően jól néznek ki az alap változathoz képest, de vajon mekkora a különbség, ha egy csúcskategóriás PC mellé állítjuk a konzolt.

Hirdetés

Korábban mi is foglalkoztunk a PlayStation 4 Pro teljesítményével, ami nyilvánvalóan nem elég erős ahhoz, hogy natív 4K-ban futtasson AAA játékokat, de már a felskálázott grafika is kifejezetten jól néz ki.

A Digital Foundry csapata most alaposan összehasonlította a PS4 Prón futó Rise of the Tomb Raider gameplay-t a PC-s változattal úgy, hogy utóbbi natív 4K-ban, Very High beállítások mellett futott. A különbség azért szemmel látható, akár a textúrák részletességére, akár a fényekre vagy árnyékokra gondolunk, de azért egész közel jár egymáshoz a két változat.

A napokban kezdődő Tokyo Game Show-n remélhetőleg többet is megtudunk a játék PS4-es változatáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)