Hirdetés

Rise of the Tomb Raider - tudjuk, mikor jön a Baba Yaga DLC

|

Végre megjelenési dátumot kapott a Rise of the Tomb Raider sztori DLC-je, a Baba Yaga: The Temple of the Witch. Nem kell sokat várni rá, a PC-s játékosok is örülhetnek.

Hirdetés

Még decemberben leplezték le a Baba Yaga: The Temple of the Witch DLC-t, ami a Rise of the Tomb Raider első olyan DLC-je lesz, ami a történetet viszi tovább. Most a megjelenési dátumot is leleplezték, jövő héten már indulhatunk is boszorkányokra vadászni.

A Baba Yaga DLC egészen pontosan január 26-án válik elérhetővé Xbox One-on. A PC-s közönségnek sem kell egy pillanatig sem keseregnie, hiszen ők január 28-án, a játék megjelenésével együtt kapják meg a kiegészítő kalandot (a magyar boltokba január 29-én kerül a játék). A DLC a Season Pass tulajdonosok számára egyből letölthető lesz, de a Baba Yaga: The Temple of the Witch külön ára még nem ismert.

Ti be fogtok ruházni a boszorkányos Tomb Raider DLC-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)