Hirdetés

Rise of the Tomb Raider - részletek az irányításról és a nehézségi szintekről

|

Még van egy hónap Lara Croft visszatéréséig, de mi már tudjuk, hogy hogyan működik majd az irányítás és mivel lesz nehezebb a Survivor szint.

Hirdetés

A Rise of the Tomb Raider is jelen volt Tokyoban, az Xbox One Fanfesten, ahol egy demóval szórakozhattak az érdeklődők. Voltak olyan szemfüles rajongók, akik még a fényképezőgépet is hadba küldték az alkalomra.

Nekik köszönhetjük a lenti képeket, melyeken jól látható, hogy az Xbox One verzió irányítása hogyan alakul majd, illetve milyen lehetőségek várnak ránk a beállítások menüben.

A nehézségi szintek a következőképpen alakulnak majd. Ne felejtsétek el, hogy még hátra van egy hónap a megjelenésig, így bármi változhat, de azért jó eséllyel ez lesz a végleges megoldás.

Adventurer:

- Célzás rásegítés bekapcsolva
- Az ellenfeleknek kevesebb az élete, és kisebb a sebzésük

Tomb Raider:

- Célzás rásegítés kikapcsolva
- Az ellenfeleknek normál mennyiségű élete van, és normál méretű a sebzésük

Seasoned Raider: 

- Célzás rásegítés kikapcsolva
- A HP regeneráció csak harcon kívül működik
- Az ellenfeleknek több életereje van, és nagyobb a sebzésük

Survivor:

- Célzás rásegítés kikapcsolva
- A HP regeneráció kikapcsolva
- Az ellenfeleknek több életereje van, nagyobb a sebzésük, és jobbak az érzékeik
- Változatosabb ellenfelek lesznek
- A nyersanyagokat nehezebb lesz megtalálni, és a fejlesztések is drágábbak
- A tábor használata nyersanyagba kerül majd

Alapvetően bármikor módosíthatjuk a nehézségi szintet játék közben is, kivéve a Survivor esetén. Ha azt kiválasztottad az elején, akkor sok sikert, nincs visszaút. Lesz közületek olyan, aki majd bemeri ezt vállalni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)