Hirdetés

Rise of the Triad - már most nyereséges

|

Az Interceptor bejelentette, hogy a Rise of the Triad remake már a megjelenés utáni első héten profitot termel.

Hirdetés

Tavaly karácsonykor számoltunk be először arról, hogy az 1994-es Rise of the Triad újra visszatér a PC-nk monitorjára, amit a klasszikus FPS rajongói kitörő örömmel fogadtak.

Az eredeti Rise of the Triad a Wolfenstein 3D folytatása lett volna, de végül máshogy döntött a kiadó. Az újragondolt remake viszont végre valahára elkészült és már több, mint egy hete megvásárolható digitális formában. A Rise of the Triad megjelenése óta annyian megvették a játékot, hogy nem egész egy hét alatt visszahozta a fejlesztés költségét és elkezdett profitot termelni az Interceptor Enterainmentnek.

Dave Oshry, az Interceptor marketingigazgatója jelentette be az örömhírt:"az első pillanattól kezdve tudtuk, hogy milyen játékot akarunk csinálni és milyen közönséget célzunk meg vele. Tudtuk, hogy ha képesek leszünk leszorítani a költségeket, azt a játékot leszállítani, amit megígértünk a megfelelő csatornákon keresztül, akkor sikeresek leszünk".

 

Oshry később köszönetet mondott a digitális disztribúcióban segédkező oldalaknak is, mondván, hogy "nélkülük nem sikerülhetett volna". Ti játszottatok már a Rise of the Triad remake-kel, vagy esetleg az eredetivel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)