Hirdetés

Risen 2: Dark Waters - A nő, aki babákkal játszik

|

Alig több mint két hónap van hátra a Piranha Bytes játékának megjelenéséig. Ideje hát jobban megismernünk a főbb szereplőket.

Hirdetés



Április 27-én érkezik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra a Risen 2: Dark Waters (úgy tűnik, idén sem fognak unatkozni a szerepjátékosok), amiben a játékos eldöntheti, hogy az inkvizíció, vagy inkább a bennszülöttek oldalán göngyölíti fel a történet szálait. Amennyiben a hölgyek társaságát részesítjük előnyben, akkor érdemes a helybéliekhez csatlakozni, hiszen a törzsfőnök lánya nem csak mellben erősebb, mint a másik oldalról származó kísérő (Venturo, a mesterlövész), hanem még a vudu titkaira is megtanítja névtelen hősünket.



Amit a főnök lányáról tudni lehet:

A bátor és büszke Chani a Shaganumbi nép törzsfőnökének lánya. Chani egész életét Earthclan falujában töltötte, és megvetéssel tekint az Inkvizíció terjeszkedésére, valamint a portyázó kalózok megjelenésére szülőföldjén.
Erős személyiségű, mágikus képességekkel felruházott vudu papnőként törzsének védelme a legfontosabb számára. Népe erejével harcol a közösséget fenyegető belső és külső veszélyek ellen és az egyre erősebbé váló gonosszal.
A névtelen hős Chanival - aki megmutatja neki, hogy a „vademberek” képesek magukat megvédeni a betolakodókkal szemben - utazásai során találkozik.
Chanit kétségek gyötrik, hogy a névtelen hős veszélyt jelent rá és népére, vagy pedig az egyetlen remény az előttük álló gonosz megállításában.

Idézet: "Falra fessem az ördögöt?"



Klikk a képre, ha mindent látni akarsz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)