Hirdetés

Risen 2: Dark Waters előrendelői akció szárazföldi patkányoknak

|

Hagyományos és rumoshordós kiadásban rendelhetitek elő az utóbbi évek legígéretesebb kalózos szerepjátékát.

Hirdetés

Az átlagos fantasy sekély partjai után a kalózos téma veszélyesen izgalmas vizei felé fordította hajója orrát a Gothic trilógiával elhíresült Piranha Bytes. A Risen 2: Dark Waters (előzetes a márciusi GameStarban) ismételten a névtelen hős szerepébe helyez bennünket, ám ezúttal saját hajót, kézhez szoktatott majmot, lengén öltözött vudu papnőt, tűzfegyvereket és babaszurkálást is pakol a titánok elleni küzdelem mellé. És akkor még nem is említettem az olyan alattomos trükköket, mint a lágyékon rúgás, a homok arcba szórása, vagy épp egy begerjedt papagáj szabadon engedése.



Több szórakozást és önfeledt órát ígérnek a fejlesztők, mint amennyi egy átlagos rumoshordóba belefér. Nincs az az átok, kalózvadász, vagy tengeri szörny, ami eltántoríthat attól, hogy legutóbbi zsákmányod egy részéből az április 27-i hazai megjelenésig előrendeld a játékot PC-re a kétféle kiadás valamelyikében.



Risen 2: Dark Waters PC Normál Változat (9.990 HUF)
- Risen 2: Dark Waters PC alapjáték
- igényes külső karton tok (dombornyomással, fóliázva)
- nyomtatott térkép/poszter

Risen 2: Dark Waters PC Gyűjtői Változat (19.990 HUF)
- Risen 2: Dark Waters PC alapjáték
- egyedi, különleges és számozott Risen 2: Dark Waters fahordó
- zenei CD
- „hogyan készült?” DVD
- művészeti album
- Jaffar (gnóm) szobor
- poszter/térkép
- matricák (3 darab)
- kalóz zászló
- kalóz medál

Plusz tartalom minden Gyűjtői Változat vásárlónak: „Kincses Sziget” DLC, mely egy új helyszínt, számtalan misztikus fejtörőt és egy legendás tárgyat (permanens statisztika bónusszal) tartalmaz.



Az árak nem tartalmazzák a 990 HUF szállítási költséget, ám utóbbi megspórolható, ha személyesen veszed át a CD Galaxis üzletében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)