Hirdetés

Risen 2: Dark Waters - Holnaptól kapható a kalózos szerepjáték

|

A Deep Silver és a Piranha Bytes egy magyar feliratos launch trailerrel csinál kedvet a közvetlen megjelenés előtt álló játékhoz.

Hirdetés

PC-n már holnaptól, konzolon majd csak augusztus 3-tól játszhatunk a Risen 2: Dark Waters RPG-vel.



Folytatódik tehát a névtelen hős kalandja, amiben Mara, az egyik leghatalmasabb titán lesz az ellenfelünk. A tengeri szuka követői között kegyetlen kalózok, babonás őslakosok és megtévesztett inkvizítorok ugyanúgy megtalálhatóak, mint Arborea, és a környező szigetek válogatott szörnyetegei.

Magyar feliratos launch trailer



Ha le akarjuk győzni, kalóznak kell állnunk, és döntenünk, hogy az inkvizíció csodafegyverét (puskapor), vagy a bennszülött törzsek mágiáját (vudu) használjuk fel Mara ellen.
Saját hajónk, legénységünk és idomított majmunk is lehet, miközben ellenségeinknek muskétával pörkölünk oda, vagy zombiként irányítjuk őket, netán tüzet köpünk az arcukba párbaj közben, ahogy egy kalózhoz illik.
A világon elsőként pedig az áprilisi GameStarban olvashattok Risen 2: Dark Waters kritikát.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)