Hirdetés

Risen 3: Titan Lords - már magyarul is

|

Elkészült a Risen 3: Titan Lords fordítása, így igény szerint magyar csatakiáltással indulhatunk kaszabolni.

Hirdetés

Jó hír lehet mindazoknak, akik a középszerű megoldások ellenére is kedvelték a Deep Silver és a Piranha Bytes szerepjátékát, hogy a HUNosítók Team elkészült a Risen 3: Titan Lords magyarításával, amely nem különösebben meglepő, hiszen a csapatnak köszönhetően játszhattuk végig az első és második részt is az anyanyelvünkön. 

Mivel a Risen 3: Titan Lords sava-borsát elsősorban a felfedezés és a sztori kibontása adja, ezért elengedhetetlen, hogy megértsük a történéseket. Így ha bárki hadilábon áll az idegen nyelvvel, akkor segíthet neki a HUNosítók Team munkája, akik ismét a tőlük megszokott minőséggel dolgoztak.

A mindösszesen 2.11 MB-ot felölelő honosítás már tölthető (az alapjáték mellett a Kalandor öltözék, A kis fickók felkelése és a Köd-sziget tartalmakat is magában foglalja), de csakis a játék 1.20-as verziójával működik hibátlanul.

Köszönjük a fordítást! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)