Hirdetés

Risen - A névtelen hős új arca

|

Rajongói nyomásra változtatták meg a Risen hősének kinézetét.

Hirdetés

Október elején foglalja el helyét az üzletek polcain a Risen. A Piranha Bytes negyedik játékát komoly várakozás és kitartó körömrágás előzi meg, hiszen nincs ember a Földön, aki újra szeretné élni a Gothic 3 programhibáiba kódolt "örömöket".



Legyünk azonban optimisták - a béta alapján van rá okunk -, s tekintsük inkább meg, mennyit sikerült változtatni a névtelen hős jellegtelennek titulált arcvonásain. Nos, a kiadó hű maradt ígéretéhez, s leleplezte a Risen újjászabott hősét. Drámai változásra ne számítsatok azért, nem kapott fitos orrocskát, telt ajkakat, selymes hajzuhatagot, valamint ingerlő domborulatokat sem, csupán itt-ott nyúltak hozzá, illetőleg néhány napra eldugták borotváját. Még jó, hogy nem próbálta meg kardjával levakarni az arcára nőtt szőrt, mert még levágta volna a saját fejét. Akkor pedig mivel játszanánk?


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)