Hirdetés

Risen - Elérhető a demó

|

Egy apró technikai malőrt követően már mindenki letöltheti és kipróbálhatja a Risen játszható demóját.

Hirdetés

A Deep Silver még tegnap, a délutáni órákban lőtte fel a világhálóra a Risen játszható demóját, amiről elég hamar kiderült, hogy minden, csak nem játszható. A malőr kellemetlen ugyan, s akár rossz ómennek is gondolhatnák a babonásabb rajongók.



Van benne valami, ugyanis a tesztelést végző kolléga (Gulius) tapasztalt néhány furcsaságot, ami alapján leszögezhetjük, hogy tipikus Piranha Bytes alkotással állunk szemben, ám a bogárinvázió korántsem öltött olyan aggasztó és csüggesztő méreteket, mint a Gothic 3 esetében. Ez azért jó hír a Risen eljövendő rajongóinak, bár hozzátenném, hogy a béta után alaposabb tesztelést és hibajavítást vártam volna.



A PC-re, valamint Xbox 360-ra írt szerepjáték átplasztikázott névtelen főhősével vághattok neki most már nyugodtan a kalandoknak egy rövidke, kb. 1,1 GB-ra hízott demó erejéig, ami szemben a tegnapival működőképes.

Letöltési linkek: gamershell, worthplaying, gameswelt

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)