Hirdetés

Risen - Képek tengere

|

A Gothic sorozat fejlesztőinek soron következő szerepjátékából érkezett annyi kép, amennyivel már ölni lehetne.

Hirdetés

A Piranha Bytes a Gothic trilógia után új, ám mégis ismerős vizekre evezve mi mást is készíthetne, mint egy nyílt világú fantasy RPG-t? Naná, hogy ebbe a fába vágott ama bizonyos fejsze, s bár új kiadó öleli a német gárdát kebelére, még mindig tartanak attól a játékosok, hogy a fejlesztők sűrűn hangoztatott fogadkozása ellenére ismételten egy befejezetlennek minősíthető, programhibáktól hemzsegő játékszerűséget kapunk, mint történt az a Gothic trilógia harmadik felvonásánál.
Szemöldökráncolás kísérte a keményvonalas rajongók körében azt a bejelentést is, hogy a Risen Xbox 360-ra is megjelenik. Attól tartott a nép, hogy esetleg lebutítják a játékot a konzolos változat miatt. Ma már lassan nekik is be kell látniuk, hogy attól, hogy valami multiplatform, még nem feltétlenül olyan egyszerű, mint a fapapucs.

Risen - 10. kp Risen - 11. kp Risen - 12. kp Risen - 13. kp Risen - 14. kp Risen - 15. kp



Ha ismételten átfutjuk a piranhák decemberi infóáradatát, akkor már sejthetjük, hogy a Risen képében ismét kellően összetett és remélhetőleg izgalmas kalandok várnak reánk.




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)