Hirdetés

Risen megjelenési dátum

|

Október elején kerül az üzletek polcaira a Gothic sorozat alkotóinak legújabb játéka.

Hirdetés

Úgy tűnik, most meglehetősen közlékeny kedvükben a kiadók, hiszen az Alpha Protocol után már a Risen premierjének pontos időpontját is ismerjük.



Az első Gothic trilógia alkotóinak (Piranha Bytes) legújabb szerepjátéka egy vulkanikus eredetű, flóráját, faunáját és atmoszféráját tekintve mediterrán jellegű szigetre kalauzol el bennünket. A srácok korábbi munkáihoz hasonlóan eredeti világról van szó, sajátos mágiarendszerrel, bestiáriummal, fajokkal, kasztokkal és társadalmi struktúrával. A felfedezés és a kalandozás szabadsága szintén a Risen fontosabb jellemvonásai között található.



Cathy Tische, a Deep Silver (a kiadó) kereskedelmi és marketingügyletekért felelős alelnöke közleményében elárulta, hogy nagy örömére szolgál nyilvánosságra hozni a Risen megjelenésének október 2-ra tervezett időpontját. A dátum mindkét támogatott platformra (PC, Xbox 360), és az összes régióra egyaránt érvényes.
Hozzáfűzte még, hogy a Risen már hetekkel ezelőtt elérte a béta fázist, az összes tartalom a helyére került, a szinkron rögzítésével is végeztek, jelenleg pedig három csapat (egy-egy a Piranha Bytes és a Deep Silver részéről, illetve egy külsős) dolgozik azon, hogy a szeptemberi tömeggyártásra hibamentes legyen az aranylemezre került szerepjáték.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)