Hirdetés

Risen - Németországban már százezer példány felett jár

|

A Piranha Bytes szeptemberben megjelent szerepjátéka szépen teljesít hazájában.

Hirdetés

A kritikusok szerint inkább jóra, mint kiválóra sikeredett Risen nemzetközi értékesítési mutatóiról nincsenek adataink, ám azt már tudjuk, hogy Németországban legalább 100.000 példány (csak PC) talált gazdára.



A BIU (Bundesverband Interaktive Unterhaltungssoftware) ezen apropóból kitüntetésben (Gold Award - kb. olyasmi, mint az aranylemez a zenepiacon) részesítette a kiadót (Deep Silver/Koch Media) és a fejlesztőcsapatot (Piranha Bytes).
A Risen így annak ellenére lett a 2009-es esztendő legjobban fogyó szerepjátéka Németországban, hogy a Dragon Age: Origins "személyében" komoly vetélytársa akadt.



A kiadó ezen az eredményen felbuzdulva 24 gnómot sorsol ki azok között, akik "100.000mal Risen" jeligével küldenek e-mailt a machmit@deepsilver.de címre. Arra kérnek minden résztvevőt, hogy postai címet és a születés évét (csak 12 éves kor felett vehetünk részt) is írja bele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)