Hirdetés

Risen - Sztárparádé az angol nyelvű változatban

|

A Koch Media kiváló színészeket szerződtetett le a Risen angol verziójának fontosabb szereplőinek megszólaltatására.

Hirdetés

Volt szerencsém az elmúlt hetekben egy kevés időt eltölteni a Risen bétájával, amiről majd bővebben olvashattok e havi számunkban. Spoilerezni most biztos nem fogok, azt viszont elárulhatom, hogy a német szinkronnal nem voltam különösebben kibékülve. Mondom ezt annak ellenére, hogy kifejezetten kedvelem mind az országot, mind a nyelvét.



A Risen négy fejezetre tagolt történetében módunk lesz több, a cselekményre döntő befolyással bíró karakterrel ismeretséget kötni. Van, aki a barátunk lesz, van aki elárul, s van aki a kezdetektől kimutatja foga fehérjét. Ahhoz, hogy egy-egy szereplő valóban hatásos legyen, mondandója érdekelje a játékost, a beszéd animációja, a mimika és a gesztusok mellett létfontosságú, hogy jól eltalált, a karakterhez illő orgánummal olvastassák fel a szöveget. Persze beleéléssel, és nem monoton darálással.



A Koch Media elsősorban brit színészekben gondolkodott, amikor keresni kezdte a megfelelő hangokat, így bukkantak végül a Gyűrűk ura Gollamját alakító Andy Serkisre, illetve a megszámlálhatatlan mennyiségű filmben játszó John Rhys Daviesre (Indiana Jones, Quatermain, Gyűrűk uta, stb.). Andy Serkis lesz az inkvizíció feje, míg John Rhys Davies az ellenlábasa, Don Esteban.
Szintén hangját kölcsönzi a játékhoz Lena Headey (Sarah Connor a Terminator TV-sorozatban), aki Patty karakterét szólaltatja meg.
További szereplők: Burn Gorman (Fincher), Brendan Coyle (Carlos parancsnok), Damian O'Hare (Olf), Simon Greenall (Luis), Donald McCorkindale (Oscar), Stuart Organ (Brogar), továbbá Louiza Patikas (Sara) és Timothy Watson (Romanov).

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)